Category Archives: Silat

Pencak Silat

Pencak Silat

Pencak Silat este un cuvânt compus din “Pencak” si “Silat” care au aceeași semnificație și fac parte din cultura popoarelor din rasa malaeză, care este grupul etnic al locuitorilor originari din Indonezia, Malaezia, Singapore și Brunei Darussalam.
Cuvântul “Pencak” este frecvent utilizat de către populația insulei Java, în timp ce cuvântul “Silat” este frecvent utilizat în celelalte regiuni ale Indoneziei, precum și în Malaezia, Singapore și Brunei Darussalam.

Maphilindo Silat

Maphilindo Silat

Termeni ca Silat, Penjak Silat, Kali Silat, Kuntao Silat, Langka Silat si Bersilat sunt termeni utilizati pentru a descrie Artele Martiale devastatoare si brutale ale arhipelagului din Asia de Sud-Est. Silat poate fi gasit în Filipine de Sud, Malaezia, Singapore, Indonezia, Thailanda de Sud si Myanmar. Multi practicanti de Pentjak Silat traditional sunt foarte greu de gasit pentru ca predau arta lor in grupuri restranse. Cu toate acestea, exista un sistem de Silat care a fost adaptat pentru lupta de strada cunoscut sub numele de Maphilindo Silat.