CLASA COPII

Arte Martiale pentru copilul dumneavoastra

Daca sunteti in cautarea unei activitati care sa ofere copilului dumneavoastra increderea in sine si discipina de care are nevoie pentru a reusi, noi va stam la dispozitie.
In clubul nostru, copilul dumneavoastra se va bucura de un mod provocator de antrenament in arte martiale care dezvolta aptitudinile fizice, mentale, educationale si sociale.
Artele Martiale ofera multe beneficii insa pentru copilul dumneavoastra cele mai importante sunt:
– o dezvoltare armonioasa;
– cresterea rezistentei la efort;
– imbunatatirea vitezei, concentrarea;
– auto-disciplina si lucrul in echipa;
– invata sa se respecte pe el dar si alte persoane;
– dezvoltarea caracterului si increderii in sine;
– si multe alte calitati care ajuta la o buna dezvoltare.
Copilul dumneavoastra va deveni mai bun la scoala, mai ascultator acasa, si mai ambitios in viata. Avem un sistem de studiu special conceput de instructori calificati atat in domeniul artelor martiale cat si in sport. Acest sistem de studiu invata copiii sa se straduiasca sa atinga potentialul maxim.

Programul de pregatire pentru copii cuprinde cunostinte din mai multe sisteme de arte martiale cum sunt: Jun Fan Kung Fu / JKD, Kali / Eskrima, Muay Thai, Silat si Shootfighting. In aceasta clasa copii invata despre respect, disciplina si coordonare fizica. Programul se concentreaza pe aspectul formarii si include dezvoltarea abilitatilor mentale, emotionale, educationale si fizice, dar si dezvoltarea altor abilitati precum curajul, concentrarea si ambitia. Programul de exercitii fizice este special conceput pentru copii. Cuprinde exerciti de dezvoltare fizica dar si multiple tehnici de autoaparare. In timpul antrenamentelor copii socializeaza intre ei si astfel invata sa se integreze mai usor in societate.

Artele martiale ofera multe beneficii copilului dumneavoastra. Prin exercitiu se dezvolta o crestere armonioasa si sanatoasa a corpului si la fel de importanta este si dezvoltarea unui sistem bun de autoaparare. Sistemul nostru de lupta pune la dispozitia elevului cunostiinte din mai multe sisteme cu scopul ca fiecare sa acumuleze ceea ce lui ii este mai folositor si potrivit.