Despre noi

CLUBUL SPORTIV REAL COMBAT
Ramnicu Valcea – Romania
“Arta martiala fara filozofie este ca o masina fara volan, nu are nicio directie.”

Clubul Sportiv REAL COMBAT este o structură sportivă infiintata in condiţiile Ordonanţei Guvernului nr.26/2000. Clubul a luat fiinta in anul 2001 cu scopul de a practica si promova artele martiale. Are sediul in Ramnicu Valcea, Romania si este principalul promovator al sistemelor componente ale Inosanto Blend System in Romania.

Inosanto Blend of Martial Arts System combina mai multe sisteme de lupta cum sunt: Jeet Kune Do / Filipino Kali / Pentjak Silat / Muay Thai / Shooto.

Ca sistem de lupta Inosanto-Blend contine: Jeet Kune Do – un sistem mixt de lupta care se bazeaza pe multe principii.

Filipino Kali ne invata sa luptam cu arme precum batul/bastonul de bambus, maceta, cutit si alte arme specifice. Contine si lupta fara arme numita Panantukan care in general foloseste tehnici de lupta cu bratele, dar foloseste si arme mici care pot fi ascunse in palma si lovituri de picior la nivelul de jos. Totodata in arta filipineza de lupta gasim si lupta la sol sub numele de Dumog.

Silat contine tehnici de dezechilibrare a adversarului sau punerea acestuia in pozitii incomode pentru a fi lovit cu tehnici zdrobitoare. Silat contine si tehnici de lupta cu arme printre care se afla Karambitul, un cutit cu forma de semiluna, care este o arma devastatoare. Studiul nostru in Silat este compus din sistemele: Maphilindo Silat, Pukulan Silat si Buka Lingkaran Silat.

Muay Thai / Thaiboxing este arta de lupa a vestitilor luptatori din Thailanda, o arta de lupta cu lovituri puternice. Aparatul de tortura al luptatorilor Thai sunt loviturile de cot so genunchi. Arta veche de Muay Thai contine si lupta cu arme cunoscuta sub numele de Krabi Krabong care foloseste sabii specifice si bete, este cumva asemanatoare cu arta filipineza de Kali.

Shooto sau Shootfighting este un sistem de mma care contine diverse tehnici de lupta in picioare cat si la sol. Un sistem modern fondat in Japonia in care tehnicile de lupta sunt provenite din mai multe sisteme de lupta si care pune accent mai mult pe lupta competitionala.

Aceste sisteme de lupta functioneaza foarte bine impreuna. Rezultatul ofera practicantului cunostintele necesare de a lupta in orice situatie.

Pentru mai multe detalii despre Seminarii, cursuri de instructori sau alte activitati va rugam sa ne contactati!

Va asteptam in echipa noastra!